Bouw met ons aan jouw toekomst!

Iedereen komt tijdens zijn/haar studietijd voor een groot avontuur te staan: je gaat stage lopen! Erg spannend natuurlijk, eindelijk ga je in de praktijk brengen waar je al die tijd voor hebt geleerd. Ook is een stage meestal de eerste kennismaking met het bedrijfsleven. Het kiezen van bedrijf waar jij jezelf als creatieveling de komende maanden gaat ontwikkelen is dan ook een belangrijke keuze!

Stagiair(e) of PEPper?

Bij PEP vinden we het belangrijk dat je aan de slag kunt met jouw creativiteit. Wij zien je daarom ook niet als stagiair(e), maar als kersverse PEPper in opleiding. Door het opdoen van werkervaring en het opbouwen van een portfolio, ben jij straks voorbereid op alles wanneer je de arbeidsmarkt opgaat. Bij ons zul je dus ook niet verantwoordelijk zijn voor het halen van de spreekwoordelijke (of letterlijke..) koffie, maar ben je 100% onderdeel van Team PEP!

Met Passie en Plezier

Als designer, videograaf, animator, editor of webdesigner moet je tegenwoordig steeds veelzijdiger zijn. De markt ontwikkelt zich snel en hierdoor komt de lat van producties steeds hoger te liggen. Binnen PEP bundelen we expertise en creatieve krachten om zo van iedere productie een succes te maken. Dit gaat natuurlijk niet zonder Passie en Plezier! 😉 Als onze nieuwe PEPper ontwikkel jij jezelf in de breedste zin van het woord.

Begin nu, profiteer later

Buiten het werken aan toffe producties en een portfolio, begint bij PEP ook de opbouw van jouw professionele netwerk. Je werkt natuurlijk samen met professionals, maar ook jouw mede stagiair(e)s kun je later weer tegenkomen in het werkveld. Daarnaast is laten zien wat je in huis hebt natuurlijk de beste sollicitatie voor in de toekomst: veel van de huidige PEP professionals zijn ooit begonnen als creatieve PEPper in opleiding!

Het talent van morgen

We zijn binnen PEP weer druk bezig met het werven van een nieuw team aan creatieve PEPpers in wording. Met Plezier en Passie investeren wij in het talent van morgen!

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een mogelijkheid om een portfolio op te bouwen en creatieve competenties in de praktijk te ontwikkelen? Stuur dan een mailtje met daarin je portofolio en CV naar stage@pepbc.nl!

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.