Vlammende animaties

Heet onder je voeten

Gemeente Tilburg

De Tilburg Trappers is de ijshockeyclub van Tilburg, in 1938 opgericht als Tilburgse IJs Sport Club (TIJSC). Ze zijn erg succesvol en hebben inmiddels 15 keer het Nederlandse landskampioenschap gewonnen.

Opkomst Tilburg Trappers

Voor elke thuiswedstrijd wordt er opkomstmuziek afgespeeld voordat de spelers het ijs betreden. De Trappers wilden dit voortaan op een andere manier aanpakken en besloten dat ze niet alleen muziek, maar ook video op de grote schermen in de zaal willen afspelen als opbouw naar de opkomst op het ijs. Daarvoor hebben we deze toffe video gemaakt.

Realisatie van de video opdracht

We hebben 2 dagen gefilmd in IJssportcentrum Tilburg. Eén dag tijdens de training en één dag tijdens een officiële wedstrijd. Tijdens de training kregen wij voor het zeggen wat de spelers moesten doen voor de camera. Zo konden we alle kanten op met de beelden die we voor ogen hadden. Het idee was om de kijker eerst kort kennis te laten maken met de Trappers (als ze die niet al lang kenden natuurlijk). Vervolgens zou er een stilte vallen die langzaam weer over zou gaan in het opbouwen naar een knallende opkomst op het ijs. Het resultaat is deze stoere video, die iedereen in de zaal opzweept in de aanloop naar de opkomst van de spelers.

Gele peper PEP

Ik heb een pepper nodig! HELP!